It's all in the details

Onze Services


Schilderwerk
De Heeren van Amsterdam verstaan het vak uitstekend en kunnen uw woning of bedrijfspand zowel van binnen als van buiten uitstekend onderhouden. Met de vaktechnische kennis kan uw woning of bedrijfspand professioneel beoordeeld worden. Vervolgens zal een advies uitgebracht worden voor het benodigde schilderwerk. Aan de hand van een duidelijk gespecificeerde offerte heeft u een helder inzicht in de staat van uw object en weet u direct in welk stadium van onderhoud uw woning of bedrijfspand zich verkeerd.

De Heeren van Amsterdam werkt alleen met hoogwaardige producten zoals Sigma, Sikkens, Wijzonol en Pure & Original. Hierdoor wordt het allerbeste eindresultaat behaald en ziet uw bedrijfspand of woning er weer jaren fantastisch uit.

Hieronder ziet u een overzicht van onze diensten:

- schilderwerk (binnen en buiten)
- wandafwerking (behang en glasvezel)
- sauswerk (plafonds en wanden)
- houtrot reparaties
- airless spuitwerk (plafonds en wanden)
- aircoat spuitwerk (deuren en kozijnen)
- kleine timmerwerkzaamheden
- stucwerk
- verzekerings herstelwerkzaamheden

Spuitwerkzaamheden
De Heeren van Amsterdam maakt gebruik van 2 verschillende spuittechnieken: Airless en Aircoat.

Airless spuittechniek
Het latex spuiten van wanden en plafonds.
Het spuiten van latex geeft een veel gladder resultaat dan wanneer het plafond wordt afgewerkt met een verfroller. Wanneer het plafond wordt afgewerkt met behulp van een Airless-spuit, wordt het beste resultaat behaald. Hierbij zijn geen strepen zichtbaar. Dankzij deze moderne techniek kunnen wij u mooie en egale plafonds en wanden zonder 'sinaasappelhuid' beloven.


De voordelen van Airless spuiten zijn:
• De muurverf of latex wordt door het spuiten gelijkmatiger op het oppervlak opgebracht;
• Streeploos, geen zichtbare aanzetten en/of strepen;
• Toepasbaar op ieder plafond of wand;
• In elke gewenste kleur leverbaar.

Aircoat spuittechniek
Het spuiten van kozijnen en deuren op locatie.
Voor het spuiten van kozijnen en deuren gebruiken wij het Sikkens Easy spray of het Sigma Nova spray spuitsysteem, aangebracht middels het Aircoat-systeem. Met dit systeem kunnen wij een laagdikte aanbrengen van 200mu, terwijl er op de traditionele manier met de kwast slechts 70mu wordt aangebracht.


De voordelen van Aircoat spuiten zijn:
• Grote laagdikte spuiten (tot wel 200mu) en daarmee altijd dekkend;
• Met minder druk en meer rust spuiten, daardoor een mooier resultaat;
• Zijdeglans en hoogglans mogelijk;
• In elke gewenste kleur leverbaar.

Tevens werken wij met een Curtain-Wall. Dit is de meest effectieve manier om de aangrenzende ruimtes te beschermen tegen fijnstof, vuil, verf, tocht en koude lucht. Hierdoor creëren wij een veilige en gezonde werkomgeving en beperken op deze manier de overlast. Door gebruik te maken van de stofwand kunt u zelfs tijdens de werkzaamheden comfortabel leven en werken.


Voor vrijblijvend advies en informatie over het schilderen met spuittechnieken, kunt u ons bereiken op telefoonnummer: +31 20 223 21 53.
Wij zijn ook bereikbaar via het contactformulier op deze website, of per e-mail: info@heerenvanamsterdam.nlVraag meteen vrijblijvend een offerte aan

Offerte Aanvragen

De Heeren van Amsterdam ©2015 - Alle rechten voorbehouden